Tennisclub Valthe

Tennisclub Valthe

De tennisvereniging Valthe bestaat iets meer dan 20 jaar. Gelegen achter het Dorpshuis en met een geweldig uitzicht op de hunebedden.

Idyllisch gelegen in dit mooie Drentse dorp.

Onze gezellige vereniging wordt gerund door vrijwilligers. Zowel het beheer van de kantine, het onderhoud van de banen als ook het organiseren van activiteiten gebeurt door de leden. Dit zijn bijv. tossmiddagen/avonden, clubkampioenschappen etc.   

Om dit te kunnen blijven doen is het wenselijk om meer leden aan ons te binden. Het maakt niet uit of u een ervaren of een beginnende tennisser bent. Iedereen is welkom bij ons.

Naast het in teamverband spelen in de competitie wordt bij ons juist de nadruk gelegd op het recreatieve tennis. Samen in een gezellige sfeer tennissen.

Voor mensen die nog nooit getennist hebben of die na een lange tijd dit weer willen gaan doen hebben wij als vereniging een zeer aantrekkelijk aanbod.

U krijgt 10 lessen gratis aangeboden, 8 voor de zomervakantie en 2 erna, indien u lid gaat worden van onze vereniging voor een periode van 2 jaar. U betaalt voor deze 2 jaar 125 euro.

Worden er 2 mensen uit 1 gezin lid dan betalen ze slechts 200 euro voor 2 jaar.

We hebben de contributie bewust heel laag gehouden om iedereen de kans te geven lid te worden van onze tennisvereniging.

Is uw belangstelling gewekt of wilt u meer informatie schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Mailadres: voorzitter@tcvalthe.nl    

Telefonisch: Jan Lukas Meijer 06-16834342