Gymvereniging THOR

Gymvereniging THOR is er al sinds 1943 voor sporters in Odoorn, Klijndijk, Odoornerveen en omstreken. THOR is er voor jong en oud, voor beginnende en fanatieke sporters. 

THOR maakt het voor velen mogelijk om samen, dichtbij huis, gezellig, gezond en sportief bezig te zijn. De kern van THOR is altijd gymnastiek, maar in al die jaren heeft THOR daarnaast nog diverse andere sporten aangeboden. Het actuele aanbod van THOR en verdere informatie is te vinden op www.thor-odoorn.nl

Je bent altijd welkom om een gratis proefles te volgen, zonder verplichtingen. Je hoeft je van te voren niet aan te melden, kom 5 minuten voor aanvang van de les en meld je bij de leiding als je mee wilt doen. Wil je alleen even komen kijken? Dat mag natuurlijk ook. Kom naar de gymzaal aan De Goorns in Odoorn! Welkom bij THOR!

Naast gymmen bij THOR kunnen meisjes van 5 tot 20 jaar ook turnen bij turnvereniging DET, een samenwerkingsverband van DOS Valthe, Eendracht Exloo en THOR Odoorn. Meer informatie over turnen bij DET: www.d-e-t.nl.