Stichting Udik

De STICHTING UDIK is eigenaar en beheerder van Dorpshuis “OES HOKKIE” en van het grasveld dat erbij ligt. Het gebouw kan worden gehuurd voor dorpsactiviteiten, maar bijvoorbeeld ook voor familiefeestjes. Het veld is in principe altijd en gratis toegankelijk via het kleine hekje bij de hoofdingang voor bv. een balletje trappen. 

De stichting heeft, naast gemeentelijke subsidie, haar inkomsten uit   bijdragen van donateurs, sponsoren, “Vrienden van Stichting Udik” en door verhuur. 

Er zijn diverse vaste activiteiten in het jaar.

  • UDIKLOOP   Op de derde zaterdag in januari vinden een wedstrijdloop over 10 km en een recreatieve loop over 4 mijl plaats. Bij voldoende animo is er tevens een Puppyrun tot 5 jaar (1/4 mijl), een jeugdrun tot 13 jaar (1mijl) en een Canicross (4 mijl of 10 km). 
  • KAARTAVONDEN In de winterperiode is er iedere eerste maandag in de maand een kaartavond met leuke prijzen.
  • PUBQUIZ  Van september t/m mei  behalve in december is er een Pubquiz, in principe op de derde vrijdag van de maand. 
  • ROMMELMARKT   Deze wordt gehouden op de eerste zaterdag in september op het grote veld.
  • VERKOOPACTIES  Voor extra inkomsten zijn er huis-aan-huis verkoopacties. Er is een potgrondactie en een toiletpapieractie. 

Er is een activiteitencommissie in samenwerking met DORPSBELANG KLIJNDIJK. 

Hier kunt u elders meer over lezen.

De activiteiten en de data worden elke maand gepubliceerd in het dorpskrantje “Plaotselijk Nijs”. Alle activiteiten worden door de inzet van veel vrijwilligers mogelijk gemaakt. Voor verdere informatie of bij belangstelling voor een bepaalde activiteit stuurt u een mail naar udik@live.nl of u neemt contact op met  een van de bestuursleden.

www.Udik.nl