Tennisclub Okko

Okko is een gezellige tennisvereniging in Odoorn.

Okko staat voor Odoorn – Klijndijk – Klijndijk – Odoorn, en daaruit blijkt al dat Okko niet uitsluitend voor Odoorners is, maar dat ook mensen uit Klijndijk en de wijde omgeving welkom zijn! 

Okko heeft een prachtig gelegen tennispark aan de Hammeersweg in Odoorn, met 4 goed onderhouden gravelbanen. Deze banen zijn van april tot en met oktober bespeelbaar en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals het openings- en sluitingstoernooi, het ladies-rosé-toernooi, het ouder-kind toernooi en de clubkampioenschappen. Ook zijn er verschillende jeugd en volwassenen teams actief in de voorjaars- en najaarscompetitie van de KNLTB, op verschillende niveaus. Voor zowel jeugd als volwassenen worden er tennislessen op ieder niveau verzorgd door Jesse de Roo.

Heeft u zin om te leren tennissen? Of bent u al een ervaren tennisspeler? Kom dan tennissen bij tennisclub Okko in Odoorn! Kijk voor meer informatie op www.tcokko.nl of mail naar info@tcokko.nl.