Popkoor Pop Oet Ies

Wij zijn “Popkoor Pop Oet Ies” en willen ons graag aan u voorstellen.

Wij zijn in 2003 begonnen met gezellige liedjes te zingen. Na enige tijd werd er in het koor gedacht om het zingen wat serieuzer te nemen.

Dit leidde er toe dat we in 2010 ons gingen inschrijven bij de KVK en zijn lid geworden bij de Bond van Koren in Drenthe.
We zijn een gemengd koor dat bestaat uit ongeveer 20 personen met een vaste gitarist en bij optredens een pianist.

Sinds 2018 is Henriëtte de Groot onze dirigent en heeft de algehele leiding over het koor. Het koor zingt over het algemeen Engelstalig, maar ook het Nederlands wordt niet vergeten.
Het koor heeft de ambitie om een paar keer per jaar een optreden te verzorgen. Dit kan zijn van heel uiteenlopende aard.

Het koor doet ook regelmatig mee aan concoursen, met of zonder jurybeoordeling. We proberen met al onze ambities, de humor en de gezelligheid hoog in het vaandel te houden.

Wanneer u nu nieuwsgierig bent geworden, kom dan eens vrijblijvend langs. Wij repeteren iedere donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het woonzorgcentrum “De Paasbergen” in Odoorn. Ook kunt u even een blik werpen op de site van ons koor www.pop-oet-ies.nl.

Hierop staan de geschiedenis van het koor en alle verdere inlichtingen op. Wij hopen natuurlijk dat, wanneer u een keuze maakt, deze op ons zal vallen. 

Wij hopen dat u in Klijndijk en omgeving een mooie en prettige tijd mag beleven. Aan ons zal het niet liggen. 

Veel plezier 

Bestuur “Popkoor Pop Oet Ies”.