MK Beats

Dans
Heb je passie voor dansen, dan voel jij je zeker thuis bij MK Beats Dansstudio. Dans wordt bij MK Beats aangeboden voor jong en oud. Er worden uitdagende, stoere en hippe dansen aangeleerd in de stijl van streetdance/hip hop. De dansstudio gaat met de tijd mee en blijft zich ontwikkelen in de nieuwste dansstijlen. Bij MK Beats kun je in een wedstrijdteam dansen maar er worden ook lessen aangeboden voor fun. Zowel de wedstrijdteams als de teams voor fun hebben elk jaar meerdere optredens bij evenementen, waaronder een grote dansshow ‘’ Move it!’’. Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft en zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Vanaf 4 jaar kun je bij ons dansen. We hebben ook twee volwassenen dansuren.

Bootcamp/fitness
We hebben een fanatieke  en gezellige groep bij MK Beats. Het doel is samen sporten op je eigen niveau. Denk hierbij onder andere aan loopoefeningen, bil, benen, buik oefeningen en springoefeningen.  In de winterperiode trainen we in de zaal en in de zomerperiode trainen we in de buitenlucht.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, buiten, water en natuur
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen, schoenen, gras, boom, kind, buiten en natuur

 Bij MK Beats kun je terecht voor:
🡪 Uitdagende streetdance/hip hop lessen
🡪 Kids Dance
🡪 Dance voor gevorderden(wedstrijdteams)
🡪 Dance voor volwassenen beginners en gevorderd
🡪 Bootcamp/fitness voor volwassenen
🡪 Kinderfeestjes
🡪 Workshops op locatie
🡪 Professionele en enthousiaste dansdocente
🡪 Ritmegevoel ontwikkelen
🡪 Workshops van professionele dansers
🡪 Personeelsuitjes   

Kom kijken, doe mee en ervaar het zelf!                  

Voor meer informatie wat betreft trainingsdagen en trainingstijden ga naar www.mkbeats.nl

Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/MKBeats