OBS de Weiert

O.B.S. de Weiert vormt onderdeel van Kindcentrum de Weiert. Dit Kindcentrum is  gelegen in een rustige buurt in Odoorn, op nog geen vier kilometer afstand van  Klijndijk. In dit gebouw werken de kinderopvang, Voorschool de Weiert (peuterspeel zaal) en de buitenschoolse opvang samen. Op dit moment bezoeken ongeveer 180  kinderen uit voornamelijk Odoorn, Odoornerveen en Klijndijk de school. De kinderen  zijn verdeeld over acht homogene groepen. Wij vinden het belangrijk dat uw kind in de  acht jaren basisschool veel leert, maar ook dat uw zoon of dochter elke dag met 

O.B.S. de Weiert  
De Goorns 28  
7873AM Odoorn  
tel.: 0591-513450  
www.obs-deweiert.nl 
obs-deweiert@opoborger odoorn.nl 

plezier naar school gaat. In alle groepen besteden we  daarom ook aandacht aan het omgaan met elkaar en  het creëren van een prettige sfeer.  

Via de website kunt u onze school digitaal bekijken,  maar uiteraard bent u ook van harte welkom op onze  school voor verdere informatie, een rondleiding en om  de sfeer te proeven. U kunt telefonisch of per e-mail  contact met ons opnemen.  

O.B.S. de Weiert, Odoorn  

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze  onderwijsactiviteiten, vraagt u dan per e-mail de nieuwsbrief aan.  

Hartelijke groeten en graag tot ziens!