Kinderdagverblijf Het Elfenbankje

Een kinderdagverblijf waar kinderen zich geborgen voelen, naar hartenlust kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. De naam het Elfenbankje hebben we gekozen omdat deze past bij de fantasiebeleving van jonge kinderen. Maar ook omdat we bijna dagelijks wandelen in de bosrijke omgeving van Klijndijk, waar we veel elfenbankjes kunnen bewonderen en we ieder seizoen op ontdekkingstocht gaan naar nog meer natuurschatten. 

Trappelen om naar Het Elfenbankje te gaan

Voor de kinderen geldt dat ze ‘s morgens staan te trappelen om naar Het Elfenbankje te gaan. Vaste gezichten, een duidelijke basis om vol vertrouwen de dag tegemoet te treden.

Mochten er vragen zijn of wilt u het Elfenbankje komen bezoeken, neem gerust contact met ons op.

Team Kindercentrum Het Elfenbankje