Huisartsenpraktijk NoorderEs

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk NoorderEs

Paasbergen 3, 7873BE Odoorn
0591-512281
www.NoorderEs.nl
Praktijk  e-mail: ahapodoorn@ezorg.nl
Apotheek  e-mail: apotheekodoorn@ezorg.nl

Openingstijden praktijk

De praktijk is dagelijks van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend. Op donderdag is er een avondspreekuur.

Voor spoedgevallen buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met de Centrale Huisartsen Post Emmen (CHE), tel: 0900-1120112

Praktijk 

Huisartsen: mevr. L. Derksen en mevr. L. Lippold

De huisartsenpraktijk en de apotheek zijn praktijk plus en DEKRA gecertificeerd. Tevens zijn wij een opleidingspraktijk voor zowel huisartsen als assistentes.

Praktijkverpleegkundige

De praktijkverpleegkundige ondersteunt de huisartsen in de behandeling van bepaalde groepen patiënten. Hierbij gaat het vooral om patiënten die chronische zorg nodig hebben. Zij werkt nauw samen met de huisarts en de doktersassistente, waarbij de doktersassistente ook een eigen spreekuur heeft. 

Verpleegkundige- GGZ jeugd en GGZ volwassenen (POH- GGZ)

Er zijn twee verpleegkundigen GGZ werkzaam voor ondersteunde gesprekken. Zij kunnen u begeleiden bij het verwerken van moeilijke periodes en/of gebeurtenissen in uw leven. Ook kunt u bij de POH GGZ jeugd terecht voor opvoedkundige vragen.

Apotheek

De apotheek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur, zodat u vrijwel meteen uit het spreekuur uw medicatie mee kunt krijgen. Tevens is het mogelijk om uw chronische medicatie automatisch te laten klaarzetten per 3 maanden door de apothekersassistente. Ook kan uw medicatie via een weekdosering worden geleverd. Neemt u daarvoor contact op met de apothekersassistente. U kunt uw medicatie via de website, telefonisch of aan de balie bestellen. Indien voor 10.00 uur besteld, dan kunt u uw medicatie na 2 werkdagen ophalen.