Yoga Klijndijk

De yoga lessen bij Yoga Klijndijk zijn rustig, zacht en invoelend. Van hieruit leid ik je in een houding waarbij aandacht en adem als een rode draad door de les lopen.

Door deze combinatie ontstaat er rust in het hoofd en ontspanning in het lichaam en hierdoor vergroot het lichaamsbewustzijn.

Yoga biedt veel voordelen voor de gezondheid van lichaam en geest en is toegankelijk om te doen, omdat iedereen zijn eigen tempo en grens kan bepalen.

Naast hatha yoga lessen kun je bij Yoga Klijndijk ook terecht voor stoelyoga en wandelyoga lessen. Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga, eenvoudige oefeningen, rustig tempo en ook hierbij de aandacht voor de adem.
Het is geschikt voor jong en oud maar vooral een prettige manier van bewegen én ontspannen als je fysiek beperkt bent, deze beperking kan tijdelijk zijn door herstel bij ziekte of operatie.

Bij wandelyoga gaan we lekker een uurtje de natuur in, tijdens de wandeling een fijne afwisseling van yoga houdingen, meditatie, ontspannings- en ademhalingsoefeningen. 

Door de kleine groepen kan ik iedereen persoonlijk aandacht geven en daar waar nodig extra ondersteuning en advies geven.
Dit kan ook in een privé yogasessie plaats vinden en in de vorm van een workshop op het werk of op een school.

Tevens organiseer ik jaarlijks, met Hemelvaart, een yoga/ wandelweekend in de Lage Vogezen.

Voor info en/of een gratis proefles

Gicella Warringa (gediplomeerd yoga docent)

0615272266/ yogaklijndijk@gmail.com 

Volg Yoga Klijndijk ook via facebook