Dorpsvlag Klijndijk, stem mee!

Hallo dorpsgenoten,
Herinner je je nog dat we een tijdje geleden als Stichting Dorpsfeest Klijndijk aan jullie vroegen om een dorpsvlag te ontwerpen? Nou, de respons was top! We hebben maar liefst 5 prachtige vlaggen ontvangen, allemaal gemaakt door onze getalenteerde Klijndijkers!

Bezoekers van de brunch hadden als eerste de mogelijkheid te stemmen, het idee om de brunch als stemlocatie te gebruiken kwam voort uit de wens dat we zoveel mogelijk Klijndijkers wilden bereiken. Maar wees niet getreurd als jij hierbij niet aanwezig was, want via het stembiljet in de PN van juni kun jij ook je stem uitbrengen!

Bekijk de ontwerpen goed en breng je stem uit via het stembiljet in de PN en lever deze in bij Melkweg nummer 29! Dit kan tot 5 juli.

Vergeet niet om je adres in te vullen zodat je stem geldig is. We willen zeker weten dat alle stemmen meetellen!

Deze vlag zal worden gesponsord door Dorpsbelang Klijndijk én elk huishouden krijgt er één! Dat is nog eens een leuke verrassing, toch?